Kosttilskud

Kosttilskud

Få mere at vide om de næringsstoffer, du og din familie har brug for til at vokse og fungere

Vitaminer og mineraler er næringsstoffer, som kroppen har brug for til at fungere ordentligt. Kroppen producerer ikke disse næringsstoffer naturligt, så vi er nødt til at tilføre dem gennem kosten eller kosttilskud. 

Hvis en eller flere fødevaregrupper mangler fra vores kost, fordi vi er veganere, laktoseintolerante eller bare lidt kræsne, kan det være en god idé at bruge kosttilskud.  

Få mere at vide om de forskellige vitaminer og mineraler, og hvilke der anbefales som et dagligt tilskud. 

Kosttilskud til børn
Kosttilskud til børn

Børn gennemgår en enorm fysisk udvikling i løbet af opvæksten. Find ud af, hvordan du sikrer, at dit barn får de næringsstoffer, der understøtter normal vækst og udvikling.

Kosttilskud til voksen
Kosttilskud til voksen

Indtagelse af de rigtige vitaminer og mineraler er også vigtigt for voksne. De spiller en vigtig rolle i mange af vores kropsfunktioner. Find ud af, hvad disse næringsstoffer gør, og hvilke du skal være særlig opmærksom på.

Kosttilskud til senior
Kosttilskud til senior

Grundet fysiologiske forandringer i kroppen, skal ældre være ekstra opmærksomme på, at de får vitaminer og mineraler for at opretholde en aktiv livsstil. Find ud af, om du bør overveje kosttilskud.

Kosttilskud omkring overgangsalderen
Kosttilskud omkring overgangsalderen

Overgangsalderen er det fysiske vendepunkt, hvor menstruationerne stopper – og op til 85% af kvinder i overgangsalderen vil også opleve andre tegn på de hormonelle ændringer, der finder sted i kroppen. Men heldigvis findes der lindring til forskellige gener.

mbrace™ er en serie kosttilskud, der er udviklet af kvinder til kvinder omkring overgangsalderen.

APOVIT® - Kosttilskud til hele familien
APOVIT® - Kosttilskud til hele familien
APOVIT® - Kosttilskud til hele familien

APOVIT® har et bredt sortiment, som består af både enkeltvitaminer, multivitaminer, mineraler samt omega-3 produkter og mælkesyrebakterier.

Se alle APOVIT produkter