Forkølelse og influenza

Forkølelse og influenza

Forkølelse smitter mange mennesker hvert år. Få mere at vide om infektionen, de typiske symptomer, og hvordan de udvikler sig. Du kan også finde råd om, hvordan du kan lindre dine specifikke symptomer på denne side.

Forkølelse er meget almindeligt, og giver symptomer som løbende eller tilstoppet næse, hoste og nysen. Efterårs- og vintermånederne er sæson for hoste og forkølelse, hvor infektionen spreder sig i befolkningen. Dine symptomer kan være milde og forsvinde af sig selv i løbet af et par dage. I andre situationer kan forkølelsessymptomerne være vedvarende.

Få mere at vide om hoste og forkølelse, hvordan du kan lindre dine symptomer, og hvordan du reducerer risikoen for smitte. 

Symptomer på forkølelse og influenza
Symptomer på forkølelse og influenza

Forkølelse og influenza er almindelige infektioner, især i efterårs- og vintermånederne. Lær at kende forskel på de to infektioner, typiske symptomer, hvordan infektionerne udvikler sig, og hvad du kan gøre for at lindre dine eller dit barns symptomer.

Ondt i halsen
Ondt i halsen

Ondt i halsen er et typisk tegn på forkølelse, især i begyndelsen af en infektion. Det kan være et meget irriterende symptom, der gør det svært at spise og synke. Find ud af mere om forskellige årsager til ondt i halsen, og hvordan du kan lindre smerterne.

Løbende eller tilstoppet næse
Løbende eller tilstoppet næse

Hvis din næse pludselig løber eller er tilstoppet, er det en naturlig reaktion at finde måder at lindre symptomerne på. Læs mere om mulige årsager til næsesymptomer og måder at lindre dem korrekt på.

Hoste
Hoste

Den mest almindelige årsag til hoste er forkølelse. En hoste kan være ret vedvarende og kan ændre sig under en infektion. Få mere at vide om forskellige typer hoste, og hvordan du lindrer de forskellige typer hoste mest effektivt.

Brands

Pamol 300X300 (Shadow)
Zymelin 300X300
Ibumetin 300X300
Kodimagnyl 300X300