Orifarm – Healthy days

Orifarm – Healthy days

Vores formål hos Orifarm er at skabe sunde dage for så mange som muligt.

Orifarm Healthcare 

Vi blev grundlagt af Birgitte og Hans Bøgh-Sørensen i 1994, og siden da har vi givet adgang til sundhedspleje af høj kvalitet til overkommelige priser, samtidig med at vi altid har haft et skarpt fokus på, hvorfor vi eksisterer. Uden sunde dage, ingen gode dage.  

Orifarm er i dag en meget succesrig, international sundhedsvirksomhed, der konstant arbejder på at være nummer et i forhold til at gøre sundhedspleje bedre for alle.  

For vores Healthcare-del betyder det, at vi tilbyder produkter af høj kvalitet og etablerede husholdningsmærker inden for promotional Rx-produkter, generiske lægemidler, vitaminer og håndkøbsprodukter. Vi er vokset til at blive en førende leverandør på flere af disse områder, og vi bliver ved med at vokse, fordi vi gør en reel forskel for vores interessenter.  

Uanset om det er gennem organisk vækst, opkøb eller win-win-partnerskaber, søger vi hele tiden nye muligheder for at ekspandere til nye markeder og udvide vores produktlinjer. Sammen med vores søsterdel Health Access er vores mission at udfordre markedet og gøre prisbillig sundhedspleje, af høj kvalitet, tilgængelig for alle på vejen til sundhed.

Orifarm-koncernen

Orifarm-koncernen

Orifarm-koncernen er en dynamisk international aktør i sundhedssektoren. Vores vision er: "We want to be no. 1 in making healthcare a better deal". Hver dag arbejder vi på at gøre kvalitetslægemidler til overkommelige priser tilgængelige for så mange forbrugere som muligt, og det gør vi ved at fremstille, kommercialisere og handle med lægemidler. 

Stort udvalg

Stort udvalg

af produkter, som dækker hele rejsen fra forebyggelse til behandling.

Kontaktinformation
Kontaktinformation

ORIFARM GROUP A/S
Energivej 15 - POB 69 
DK-5260 Odense S

Phone: (+45) 6395 2700
Fax: (+45) 6395 2701
E-mail: info@orifarm.com