Ingredienserne er nøje udvalgt på baggrund af videnskabelige studier

Ingredienserne er nøje udvalgt på baggrund af videnskabelige studier

mbrace™ produkterne er nøje sammensat og indeholder både urter, vitaminer og mineraler. Læs mere om vores ingredienser og deres fordele her.

mbrace ™ menopause

Rødkløver

Rødkløver er en lille urteplante med smukke lyserøde blomster. Den stammer fra Europa, Asien og Nordafrika og har været brugt i alternativ behandling og kosttilskud i århundreder. Planten indeholder blandt andet isoflavoner, som er stoffer med en kemisk struktur der ligner østrogen – Også kaldet phytoøstrogener.  Rødkløver hjælper kvinder med at håndtere de tegn, der er forbundet med overgangsalderen, såsom hedeture, rastløshed og irritabilitet.

Salvie

Salvie er en urt og en del af myntefamilien. Der findes mange forskellige arter af salvie, hvor almindelig salvie (Salvia officinalis) og spansk salvie (Salvia lavandulaefolia) er de mest anvendte. Vi har brugt almindelig salvie (Salvia officinalis) i mbrace™ Menopause-produktet. Salvie bidrager til komfort i overgangsalderen.

mbrace ™ energy boost

Guarana

Guarana er en plante, der stammer fra Amazonas, og som har været brugt i århundreder af de indfødte sydamerikanere. Planten har en masse røde bær, som indeholder frø, der har et naturligt indhold af koffein. Guarana hjælper på årvågenheden og mindsker mental træthed.

Rhodiola

Rhodiola er en blomstrende urt og betragtes som et adaptogen. Adaptogener er en klasse af naturlige stoffer, der menes at stimulere kroppens modstandsdygtighed over for fysiske, miljømæssige og følelsesmæssige stressfaktorer. Rhodiola hjælper med at stimulere nervesystemet og hjælper organismen med at tilpasse sig følelsesmæssig stress, fysisk anstrengelse og har en lindrende effekt på træthed forårsaget af stress.

mbrace ™ good night

Baldrian

Baldrian er en urt, der stammer fra Europa og dele af Asien. Roden har været kendt for sine mange anvendelser, der går helt tilbage til den græske og romerske oldtid. Baldrian bidrager til naturlig søvn og afslapning.

Humle

Humle er en bestanddel af øl, men også en plante, der har været brugt i umindelige tider for sine beroligende egenskaber.

Citronmelisse

Citronmelisse er en urt og en del af myntefamilien. Bladene, som har en mild citronaroma, har et højt indhold af flavonoider, som menes at have antioxidante egenskaber. [1],[2]

mbrace ™ focus and balance

Ginkgo Biloba

Ginkgo biloba menes at være et af de ældste nulevende træer og kan blive op til 15 meter højt. Oprindeligt voksede det i Kina, og i den buddhistiske tro er ginkgo-træet helligt. Det er kendt for sine unikt formede blade, men også for sine gavnlige egenskaber. Ginkgo biloba hjælper med at opretholde mentalt velbefindende og gode kognitive funktioner.

Hvidtjørn

Hvidtjørn er en busk eller et lille træ, der bliver 5-15 m højt og er udbredt i Europa, Nordamerika og Østasien. Bladene, bærrene og blomsterne indeholder flavonoider og bruges ofte i kosttilskud.

[1] Taavoni et al. CMJA 2012; 2(4): 344

[2] Swiader et al., Journal of Applied Botany and Food Quality 92, 327 - 3