Overgangsalderen

Overgangsalderen

Vores krop ændrer sig, når vi kommer i overgangsalderen, og det samme gør vores sundhed og ernæringsmæssige behov. Vores hormoner begynder at svinge og falde, og nogle gange kan vi ikke genkende os selv.

Alle reagerer forskelligt på disse forandringer. Nogle kvinder kan nemt håndtere et mere frit og enkelt liv, mens andre oplever følelsesmæssige og fysiske tegn som træthed eller tristhed, der kan have stor indflydelse på deres livskvalitet. 

Overgangsalderen kan være en særlig vanskelig tid for kvinder. For at kunne håndtere almindelige symptomer som hedeture, lavere søvnkvalitet og humørsvingninger hjælper det at være klar over, hvad der sker i din krop, og at have nogle strategier til at lette overgangen.

Nogle af disse strategier omfatter større opmærksomhed på, hvad vi spiser og mere egenomsorg.

Find ud af, hvilke strategier der kan være rigtige for dig.

Hvornår er man i overgangsalderen?
Hvornår er man i overgangsalderen?

Overgangsalderen er en naturlig del af det at blive ældre, og er omfattet af mange myter og misforståelser. Få mere at vide om denne vigtige proces, og find ud af måder, hvorpå du kan håndtere og nyde denne tid. 

mbrace™

mbrace™

Når vi bliver ældre, ændrer vores krop sig, og det samme gør vores sundheds- og ernæringsbehov. Vores appetit bliver mindre, og nogle af vores hormoner begynder at svinge og til sidst falde.  

Ingredienserne er nøje udvalgt på baggrund af videnskabelige studier

Ingredienserne er nøje udvalgt på baggrund af videnskabelige studier

mbrace™ produkterne er nøje sammensat og indeholder både urter, vitaminer og mineraler. Læs mere om vores ingredienser og deres fordele her.